Waarom zou ik mijn klassieker verhuren?
Natuurlijk je eerste gedachte, je klassieker is je trots en je wil er goed voor kunnen zorgen. De kosten voor het hebben en onderhouden van een klassieker kunnen oplopen. Door je klassieker te verhuren kun je de kosten vrij gemakkelijk dekken of zelfs geld verdienen met je auto!
Maar misschien zijn de kosten voor jou geen probleem… Denk dan eens terug aan de eerste keer dat je die ene mooie Mercedes, Aston Martin of Maserati zag, wat had je ervoor gegeven om daar een rondje in te mogen doen? Misschien is daar je liefde voor auto’s wel begonnen... Wat is er nu mooier dan deze liefde doorgeven? Er zijn zo veel mensen die minder feeling hebben met klassiekers omdat ze simpelweg onbereikbaar zijn. Het is ons doel om de liefde voor (echte) auto’s levend te houden en een belangrijke stap daarin is om ze iets toegankelijker te maken. 
Nu hoef je tegen tante Sjaan op haar verjaardag ook geen autoverhalen meer op te hangen, maar kun je lekker met mensen die dezelfde passie voor auto’s hebben makkelijk delen door samen een rit te maken! 

Maar ik ga toch niet zomaar mijn geliefde klassieker aan iedereen meegeven?!
Waarschijnlijk heb je je klassieker al jaren staan en zelf met bloed, zweet en misschien ook tranen opgebouwd of in ieder geval onderhouden. We begrijpen dat het dan moeilijk kan zijn om de auto aan iemand mee te geven. Daarom hebben wij de functionaliteit in onze website ingebouwd om de auto met chauffeur te boeken. Dit kan optioneel (de huurder kiest), of verplicht (de eigenaar gaat altijd mee). Je kunt dan onderling afspreken of de huurder eventueel zelf mag rijden met de eigenaar ernaast, of dat de eigenaar altijd rijdt. Met chauffeur kan voor een huurder natuurlijk ook handig zijn, bijvoorbeeld als de auto gehuurd wordt voor een speciale gelegenheid zoals een trouwerij. Ook registreert een huurder zich bij theGTClub.nl, en wordt er na elke keer dat hij of zij een auto huurt een beoordeling gegeven door de verhuurder. Deze beoordelingen zijn dan ook weer te zien voor verhuurders als de volgende keer een auto gehuurd wordt door deze persoon.

Maar hoe zit het dan met de verzekering?
Als je je geliefde klassieker All Risk verzekerd hebt is de kans groot dat de auto bij het delen al gedekt is. Mogelijk moet het wel aan de verzekeraar doorgegeven worden dat de auto gedeeld wordt, controleer dit even bij jouw verzekeraar.
Mocht je auto niet All Risk verzekerd zijn, of wil je extra zeker zijn dat alles gedekt is. Sluit dan een dagverzekering (bijvoorbeeld via Clixx) af, de kosten hiervoor kunt u gewoon in de huurprijs verwerken.

Waarom zou ik mijn auto via theGTClub.nl delen?
Natuurlijk zijn er ook andere websites via waar je jouw auto aan kunt bieden, maar bij theGTClub ligt de focus op autoliefhebbers. Hierdoor bereik je een heel ander publiek dan via de auto deelsites die zich vooral focussen op mensen die een auto nodig hebben om van A naar B te komen.
Bij ons draait het om de passie voor de auto en deze passie delen met anderen!